• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Vila Sarti Inn-10/15ноќи-сопствен превоз (100)

Vila Sarti Inn е модерен објект кој се наоѓа во централниот дел на стариот дел на Сарти, на само 120 метри од плажата. Во непосредна близина се наоѓа мегамаркет, како и неколку помали маркети, како и бројни кафе барови, ресторани, продавници за сувенири.

Содржина на вилата: На гостите им е на располагање базен, лежалки покрај базен и чадори за сонце кои се бесплатни за користење, WiFi покрај базен (слаба конекција), туш и тоалети за последниот ден од престојот.

Содржина на собите: Во понудата имаме петнаесет двокреветни, трокреветни, четворокреветни студија како и едно двокреветно студио со кревети на спрат во кое можат да се сместат деца до 15 години. Двокреветните студија се наоѓаат на втор кат, трокреветните студија на прв кат како и ниско приземје (сутерен), додека четворокреветните студија се на вториот кат и ниско приземје. Сите студија располагаат со опремена чајна кујна (фрижидер, мини електричен шпорет, прибор без тави) наменета за приготвување лесни оброци, сателитска телевизија, тоалет  и тераси со поглед на базен. Во сите сместувачки единици се обезбедени крпи. Апартманот се чисти секој втор ден, а постелнината и крпите се менуваат секој трет ден. Користењето на клима уред е вклучено во цената на изнајмувањето

 

АРАЖМАН СО 10 НОЌЕВАЊА

Vila Tip 20.05

30.05
30.05

09.06
04.06

14.06
09.06

19.06
14.06

24.06
19.06

29.06
24.06

04.07
29.06

09.07
04.07

14.07
09.07

19.07
14.07.-24.07
19.07.-29.07
24.07.-03.08
29.07.-08.08
03.08.-13.08
08.08.-18.08
13.08

23.08
18.08

28.08
23.08

02.09
28.08

07.09
02.09

12.09
07.09

17.09
12.09

22.09
17.09

27.09
22.09.

02.10.
Vila
Sarti
Inn
TV, AC-bazen-
1/2 Std 105* 165* 200* 240* 280* 605 655 705 780 835 950 915 830 660 275* 255* 230* 195* 165* 95*
1/3 Std 105* 145* 175* 210* 230* 675 740 805 870 915 1000 965 880 750 235* 220* 200* 170* 140* 95*
1/3 PStd 85* 125* 150* 170* 200* 625 680 735 810 865 975 945 860 715 220* 200* 180* 155* 130* 95*
1/2+K Std 105* 165* 200* 240* 280* 710 770 840 905 945 1045 1015 930 850 275* 255* 230* 195* 165* 95*
1/4 PStd 80* 120* 140* 160* 190* 735 760 785 890 985 1075 1045 950 835 210* 195* 175* 145* 115* 95*
1/4 Std 100* 135* 160* 180* 195* 755 830 915 975 1015 1115 1100 1020 890 220* 205* 185* 150* 115* 95*
Upotreba klime Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata

АРАЖМАНИ НА 15 НОЌИ

Vila Tip 20.05

04.06
30.05

14.06
04.06

19.06
09.06

24.06
14.06

29.06
19.06

04.07
24.06

09.07
29.06

14.07
04.07

19.07
09.07

24.07
14.07. – 29.07.
19.07. – 03.08.
24.07. – 08.08.
29.07. – 13.08.
03.08. – 18.08.
08.08

23.08
13.08

28.08
18.08

02.09
23.08

07.09
28.08

12.09
02.09

17.09
07.09

22.09
12.09

27.09
17.09

02.10
Vila
Sarti
Inn
TV, AC-базен-
1/2 Std 230* 260* 315* 375* 850 945 1030 1095 1245 1335 1450 1415 1330 1140 960 385* 345* 290* 260* 200*
1/3 Std 210* 225* 270* 315* 985 1060 1170 1235 1375 1440 1525 1490 1405 1255 1105 325* 300* 250* 220* 160*
1/3 PStd 170* 190* 220* 265* 875 980 1070 1140 1290 1380 1490 1455 1375 1215 1050 300* 270* 220* 200* 130*
1/2+K Std 230* 260* 315* 375* 1050 1120 1210 1290 1410 1495 1595 1565 1480 1385 1275 385* 345* 290* 260* 200*
1/4 PStd 170* 190* 220* 255* 1055 1110 1180 1245 1435 1550 1640 1605 1515 1405 1295 290* 260* 210* 185* 120*
1/4 Std 195* 210* 235* 265* 1095 1190 1320 1390 1535 1600 1700 1680 1605 1475 1315 305* 275* 230* 190* 140*
Употреба на клима Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Легенда
  • 1/2 Std - Двокреветно студио;
  • 1/3 Std - Трокреветно студио;
  • 1/3 PStd - Трокреветно студио во спуштено приземје;
  • 1/4 Std - Четирикреветно студио;
  • 1/4 PStd - Четирикреветно студио во спуштено приземје;
  • 1/2 + K Std - Студио за четири лица со еден брачен кревет и еден кревет тип „Канабе“, ширина 120cm, погодно за две деца;
  • Free - besplatna upotreba klime.

ЦЕНИТЕ ОЗНАЧЕНИ СО SВЕЗДИЧКА * СЕ ПАКЕТ ЦЕНИ ЗА СМЕСТУВАЊЕ И ПРЕВОЗ ПО ЛИЦЕ.

 

Едно дете, до 7 години, во кревет со родители – бесплатно. Две деца се третираат како еден возрасен.

 

Услови за деца до 7 години и доплати за дополнителни кревети (попустите важат само кога веќе има две лица кои целосно плаќаат): 

– Едно дете до 7 години – бесплатно во кревет со родителите, плаќа само превоз доколку се користи и има сопствено седиште во автобусот.

 – Децата плаќаат 70% од цената на аранжманот, имаат сопствен кревет и седиште во автобус.

 – Лице на дополнително легло плаќа 70% од цената на аранжманот, има дополнителен кревет и седиште во автобус. 

Доколку е потребен кревет, при резервација на аранжманот потребно е да се нагласи во агенција, агенцијата го обезбедува по цена од 2 еур/ден.

 

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

Туристички придружник на патувањето, сместување во избраните објекти на база 10 ноќевања. Смените со * вклучува превоз и сместување на патници до одбраната дестинацијата.

 

ЗА ДОПЛАТА:

Задолжителна доплата за туристичка такса од 0,5 евра на ден по соба. Неодредени услуги, индивидуални и други патнички трошоци.