• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ZINOS HOUSE so sopstven prevoz (53)

15% ПОПУСТ ЗА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА И ДОПЛАТА ДО 02.04.2022

Се наоѓа на околу 80 m oд морето и околу 100 m oд центарот на Паралија, во мирниот дел, во втората улица од морето, каде што е плажата нешто поширока. Во близина е супермаркетот “Marinopulos”. Поседува пространи четворокреветни апартмани, сплана и дневна соба каде е опремена кујна, купатило и пространа тераса со гарнитура за седење. Содржината ја надополнува уреден двор со туш, чешма, гарнитура за седење. Пред и недалеку од куќата можно е паркирање.