САРТИ

Panorama Beach House-10 ноќи/сопствен превоз (53)

Panorama beach се наоѓа во првиот ред куќи до плажата во новиот дел на Сарти, во близина на фудбалското игралиште. Најголема предност на оваа куќа е локацијата, на која е полесно да се најде паркинг место. Во понуда се двокреветни и трокреветни студија и четирикреветни и петкреветни апартмани, сместени на ниско приземје, на 1. и на 2. кат. Сите имаат TV, сигнал за бежичен интернет и клима уред, чие користење е вклучено во цената.

 

 
 УСЛОВИ

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 – 30 дена пред поаѓање 10%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 10 ЕУР!