• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Ponta Nova 4* (61)

Hotel PONTANOVA 4*

Тип на соба

01.04 - 10.06 21.09 - 31.10

11.06 - 30.06 01.09 - 20.09

01.07 - 10.07 21.08 - 31.08

11.07 - 20.08

Цена по соба на ден во €

Ноќевање со Појадок

DBL+ extra bed/SV

1ADL

60

86

108

122

1ADL +1CHD (2-12)

60

86

108

122

1ADL +2CHD(2-12)

84

121

153

172

2ADL

70

101

128

143

2ADL+CHD(2-12)

88

127

160

179

3ADL

102

147

185

207

Доплата за Вечера по лице на ден

10

10

10

10

APARTMENT 06 SV

Цена по апартман; Доплата за Појадок 7.5€ по лице на ден

30.05 - 10.06

11.06 - 30.06

01.07 - 31.08

01.09 - 20.09

21.09 - 12.10

85

143

215

149

99

Доплата за вечера

10

10

10

10

 

 

 

 

 

APARTMENT 04 SV

Цена по апартман; Доплата за Појадок 7.5€ по лице на ден

30.05.-10.06.

11.06 - 30.06

01.07 - 31.08

01.09.-20.09

21.09 - 12.10

66

110

182

115,5

77

Вечера

10

10

10

10

 

 

 

 

 

GRANDE APARTMENT 08 LUX SV

Цена по апартман; Доплата за Појадок 7.5€ по лице на ден

30.05 - 10.06

11.06 - 30.06

01.07 - 31.08

01.09 - 20.09

21.09 - 12.10

152

220

325

225,5

167,2

Вечера

10

10

10

10

 

 

 

 

 

FAMILY APARTMENT 04 SV (no kichen) /BB

01.04 - 10.06 21.09 - 31.10

11.06 - 30.06 01.09 - 20.09

01.07 - 10.07

11.07 - 20.08

21.08 - 31.08

100

141

175

215

182

Туристичка такса вклучена во цена!

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1€ = 61.80 МКД