Katerina House-10ноќи/сопствен превоз

15% ПОПУСТ ДО 14.03.2023 ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА ЗА СМЕНAТA ОД 20.05.2023

10% ПОПУСТ ЗА 50% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА И ДОПЛАТА ДО 30 ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ ЗА СМЕНAТA ОД 20.05.2023

5% ПОПУСТ ЗА 50% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 14.03.2023 И ДОПЛАТА ДО 30 ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ ЗА СМЕНИТЕ ОД 30.05.2023 ДО КРАЈОТ НА СЕЗОНАТА

*ЗА ПЛАЌАЊЕ СО КАРТИЧКА ПОПУСТОТ СЕ НАМАЛУВА ЗА 2%

 KATERINA AMMOS House се наоѓа во самиот центар на Ставрос, на 30м од улицата која продолжува на пешачката зона и на 250м од градската плажа. Во понуда се реновирани 1/3 и 1/3+1 студија и апартмани на вториот кат, кои гледаат кон мирна улица. Апартманите имаат 2 простории, помала, на влезот, од која се излегува на тераса и поголема, во чиј склоп има пространа кујна со клима и кревети, и од тука се влегува во купатилото. Сместувачките единици имаат основно опремена кујна, комарници, купатило, тераса со гарнитура за седење, ЛЦД ТВ и клима уред чие користење е со доплата на лице место (5 еур на ден). Нема пешкири, а промената на постелнината е на половина од смената. Има бежичен WI–FI интернет, за чија брзина агенцијата не може да гарантира. Објектот нема сопствен паркинг, но на 30м постои голем јавен паркинг. Објектот е pet friendly.

 
 

 
УСЛОВИ

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден

ОПИС:

1/3 СТУДИО

во една просторија чајна кујна и  1 брачен кревет (185х150см) и 1 единечен кревет

1/3+1 СТУДИО

во една просторија чајна кујна и  1 брачен кревет (185х150см) и 1 потесен брачен кревет (185х120см)

1/3 АПАРТМАН

во една просторија од која се влегува во купатило чајна кујна и  1 брачен кревет, а во другата просторија 1 единечен кревет

1/3+1 АПАРТМАН

во една просторија од која се влегува во купатило чајна кујна и  1 брачен и 1 помошен кревет, а во другата просторија 1 единечен кревет


НАПОМЕНИ:

– Влезот во сместувачките единици е од 15:00 часот првиот ден, а напуштањето е до 09:00 часот последниот ден.

– За хигиената во сместувачката единица се грижат гостите. Евентуална неисправност и недостаток во сместувачките единици гостинот е должен да ја пријави на претставникот на агенцијата организатор. Секоја направена штета гостинот е должен да му ја надомести на сопственикот на објектот пред напуштање на истиот. При влез во сместувачката единица гостинот е должен да го преконтролира инвентарот и секој недостаток да го пријави на претставникот или на сопственикот. Секоја оштетување кое постоело во студиото/апартманот пред влезот, а не било пријавено, ќе се третира како штета предизвикана од гостите кои во моментот престојуваат во објектот. Гостите се должни да го почитуваат куќниот ред на објектот, во спротивно сопственикот има право да им го скрати правото на престој, а организаторот нема да ја преземе одговорноста за тоа нити е должен да ги обештети гостите за неискористениот дел од услугата.

– Димензиите на креветите во Грција се разликувааат од нашите стандарди. Грчки стандард за единечен кревет е ширина 75-90цм и должина 180-200 цм, за француски 120-150цм ширина и 180-20 цм должина. Помошните кревети се на расклопување, со дрвена или местална конструкција или фотељи на расклопување со помали димензии.

– Најголем дел од објектите во Грција користат систем на соларни бојлери за затоплување на водата, што подразбира нешто пониска температура на водата и помал притисок во одредени делови од денот од оние на кои сме навикнати.

 – Организаторот има право по пат на LAST MINUTE понуда да ги продаде свиоте преостанати капацитети по цени различни од објавените во ценовникот. Патниците кои уплатиле по објавените цени намаат право да побаруваат надомест за разликата во цена.

– Патниците се должни да ги почитуваат важечките законски и царински прописи на двете земји.

– Потписникот на договорот за патување е должен да ги извести сите патници во договорот за сите услови од истиот.

– Должност и одговорност на патниците е важноста на патните исправи. Патниците кои патуваат со пасоши на други држави се должни сами да се информираат и запознаат со визниот режим на земјата во која патуваат и да ги извршат потребните активности поврзани со визирање на своите пасоши.

Во случај патниците да не добијат виза за престој во избраната земја, агенцијата не презема никаква одговорност и ќе се смета за отказ на патување од страна на патникот и ќе се применуваат утврдените условите од Општите услови на патување на организаторот на патување.

– Ве молиме внимателно да ги прочитате Општите услови за патување кои се составен дел од оваа програма.

 

локација