• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Obala Plus 3+* (61)

Hotel OBALA Plus 3 +*            

Tип на Соба

01.04 - 10.06 21.09 - 31.10

11.06 - 30.06 01.09 - 20.09

01.07 - 10.07 21.08 - 31.08

11.07 - 20.08

Цена по соба на ден во €

Ноќевање со Појадок

DBL/SS

1 ADL

37

49

58

74

1 ADL + CHD(2-12)

37

49

58

74

1 ADL + CHD (2-12) + INF

37

49

58

74

1 ADL + 2CHD (2-12)

53

69

82

104

2 ADL

44

57

68

87

2 ADL + CHD (2-12)

55

72

85

109

2ADL + CHD(2-12) + INF

55

72

85

109

2 ADL + INF

44

57

68

87

2 ADL + 2INF

44

57

68

87

3 ADL

64

83

99

126

DBL/SV

1 ADL

47

58

69

91

1 ADL + CHD (2-12)

47

58

69

91

1 ADL + CHD (2-12) + INF

47

58

69

91

1 ADL + 2CHD (2-12)

66

82

98

128

2 ADL

55

68

81

107

2 ADL + CHD (2-12)

69

85

102

133

2 ADL + CHD (2-12) + INF

69

85

102

133

2 ADL + INF

55

68

81

107

2 ADL + 2INF

55

68

81

107

3 ADL

80

99

118

155

Вечера по лице на ден

7

7

7

7

Baby Cot на ден

5

5

5

5

APARTMENT

Цена по апартман на ден

Тип на Апартман

20.04 - 10.06 21.09 - 12.10

11.06 - 30.06 01.09 - 20.09

01.07 - 10.07 21.08 - 31.08

11.07 - 20.08

APP 06 -2 Bdrm

84

116

160

193

Туристичка такса вклучена во цената!

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1€ = 61.80 МКД