• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ДУБАИ програм 3 (2)

 

04 .11 - 11.11.2019   7 ноќи

14.11 - 21 .11.2019   7 ноќи

 

 

 

Во цената се вклучени следните услуги

 Билет со авиокомпанија FlyDubai Airlines директно од Скопје – Дубаи - Скопје ( по лице со 20 кг вклучен багаж)

 Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром во Дубаи

 5 дена, 4 ноќевања во одбран хотел, услуга ноќевање со појадок

 Полудневен разглед на Дубаи со трансфер и водич

 Аеродромски такси

 Асистенција на аеродром во Дубаи

 

Во цената не се вклучени следните услуги

 Факултативни екскурзии

 Патничко и здравствено осигурување

 Таксата за престој се плаќа директно:o 4 - 5 еур / за соба на ден за хотел 5*o 3 - 4 еур / за соба на ден за хотел со 4*o 2 - 3 еур / за соба на ден за хотел со 3*

 Екстра трошоци во хотел ( Телефон,Ручек & Вечера, Минибар, пијалоци )

 Виза за влез во Дубаи 85 еур,потребен скениран пасош и фотографија во боја

Важна напомена:
 Цените се по лице,сместување ,Плаќање исклучиво во денари 1 eur - 61.8 мкд
 Плаќање при резервација 100% и нема можност за откажување, менување на термин или менување на имиња
 За виза потребен скениран пасош и фотографија во боја.