• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

БУДВА (5)

 

1 ден 05.09.2019

Поаѓање од пред агенција во 22: 00 часот со туристички автобус преку Албанија.

 

2 ден 06.09.2019

Пристигнување во Будва во утринските часови. околу 12:00 часот сместување во апартмани или во хотел. Сместување попладне за капење. Ноќевање 

 

3 ден 07.09.2019

Слободно време за капење и други слободни активности. Ноќевање

  

4 ден 08.09.2019

Слободно време за капење и други слободни активности. Ноќевање

 

5 ден 09.09.2019

Слободно време за капење и др.Попладнето поаѓање за Македонија, ноќно возење со попатни паузи. Пристигнување во Македонија во ноќните или раните утрински часови на 10.09.2019

 

Цена: 4.500 ден. Сместување во студиа и апартмани (наем)

 

Деца со родители од 4 до 14 год.= 3.000 ден (во 1/3, 1/4 соби)

 

Во цените е вклучено:

-Автобуски превоз на дадената релација 

- 3 ноќевања во студиа и апартмани вила Шишевич и други вили.

- организација на патувањето 

 

Во цената не е вклучено:

-патничко здравствено осигурување без франшиза