• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

HOTEL ORIENT (44)

 

Хотел Orient се наоѓа на 9 км од стариот град Драч во туристичката населба Голем,

на 50 m од плажа.

Располага со студија1/2, 1/3 и 1/4, 2/2 APP(апартмани) so TV,TVC, клима,фрижидер и тераса.  Смените се секој пе Поаѓање(секој петок) од Скопје во 21ч,Тетово во 22ч,Гостивар,Кичево и

Струга.Исхраната е во ресторантот на Хотел Orient 7FB(шведска маса).

 

-јуни/ септември:                                 

1/2-165 евра (10. 230.00 ден);                 

1/3-150 eвра (9300.00 ден);                 

1/4,2/2 app-135 eвра( 8370 ден).             

 

-јули/август:

1/2-190 евра (11.780.00 ден.)

1/3-160 евра (9920.00 ден.)

1/4,2/2 app-150 евра(9300.00 ден.)


*Деца до 3 год. – гратис;

од 3-11 год. - 70%;2 деца-50%

Со сопствен превоз -15 евра.

Во цената не се вклучени: лежалките (2 евра на ден; 2 лежалки со чадор). 

 

ЈУНИ:               31.05-08.06/        07.06-15.06/     14.06-22.06/      21.06-29.06/

ЈУЛИ:               28.06-06.07/        05.07-13.07/     12.07-20.07/      19.07-27.07/     26.07-03.08
АВГУСТ:          02.08-10.08/        09.08-17.08/     16.08-24.08/      23.08-31.08
​СЕПТЕМВРИ:  30.08-07.09/        06.09-14.09/    13.09-21.09/      20.09-28.09