• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Allende (61)

Регуларна понуда од Aparments Allende

 

Aparments VILLA ALLENDE 4*

Тип на Соба

Бр на лица

30.05-19.06

20.06-17.07

18.07-28.08

29.08-18.09

19.09-31.10

Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок

Standard room

2-3

 

1adl

 

46

64

97

64

32

1 adl+1chd (2-11.99)

 

62

75

94

75

56

2 adl

 

70

86

108

86

64

2 adl+1 chd (2-4.99)

 

81

106

134

106

69

2 adl + 1chd( 5-11.99)

 

87

112

145

112

75

3 adl

 

96

119

152

119

86

Balcony room

2-3

 

2 adl

 

86

108

130

108

75

2 adl+1chd(2-4.99)

 

99

130

162

130

84

2 adl + 1chd( 5-11.99)

 

107

135

173

135

88

3 adl

 

118

151

178

151

101

Suite

3-5

 

3 adl

 

129

162

195

162

112

2adl+2chd

 

107

135

162

135

94

4 adl

 

162

206

244

206

140

4 adl+1 chd(2-4.99)

 

173

226

274

226

146

4 adl+1 chd(5-11.99)

 

180

231

285

231

151

Family apartment

3-5

 

3 adl

 

146

179

211

179

130

4 adl

 

196

240

284

240

174

4 adl+1 chd(2-4.99)

 

207

260

314

260

180

4 adl+1 chd(5-11.99)

 

215

265

325

265

185

Мин.престој

 

3

5

7

5

2

Baby Cot- 5€ на ден

Надворешен паркинг - 8€ на ден

Cancellation Policy - Oткажвање на резервација до 8 дена пред пристигнување без пенали