• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Albatros Sea World Resort 4* (22)

 

WEB страна на хотел

Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена


Albatros Sea World Resort 4* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
Dbl Family Room 588 588 588 588 588 588 588 650 681 681 681 666
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Dbl Standard 467 467 467 467 467 467 467 508 529 529 529 519
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13.99 343 343 343 343 343 343 343 363 374 374 374 369
Sgl Standard 588 588 588 588 588 588 588 650 681 681 681 666
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13.99 403 403 403 403 403 403 403 434 450 450 450 442
TRL Family Room 576 576 576 576 576 576 576 638 669 669 669 653
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard 454 454 454 454 454 454 454 496 517 517 517 506

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive

Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице

Трансфер  аеродром - хотел - аеродром

Организација на аранжманот


Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)

Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.

Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.

Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.

Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите

Патничко осигурување

Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.