• Бул. Ослободување
 • Лок. 8, 6250 Кичево

Vila Petrana-10/15ноќи-сопсствен превоз (100)

Локација: Вила Петрана се наоѓа на плажата Неа Врасна во мирен дел и е идеална за одмор далеку од вревата на градот. 

Содржина на вилата: Нудиме пространи и удобни дуплекси и апартмани, од кои повеќето имаат директен или страничен поглед на море. Сите сместувачки единици се наоѓаат на прв кат или на приземје. Последниот ден за гостите е достапен тоалет. До вилата има паркинг простор кој е бесплатен. 

Соби: Апартманите со четири кревети се наоѓаат на приземје, имаат страничен поглед на море и влезни тераси, кои се заеднички. Апартманите се состојат од две соби, една од која се влегува, има брачен кревет, а другата е со два стандардни кревети. Дуплексите се состојат од две спални соби и кујна и бања помеѓу нив. Во сите дуплекси во едната соба има брачен кревет, додека во другата има два стандардни кревети и сите имаат директен поглед на море или поглед на другите куќи и шеталиштето. Тие се наоѓаат на приземје или кат. Дуплексите кои имаат поглед на море, и се на горниот кат имаат тенди на терасите. Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (мини електричен шпорет, садови, голем фрижидер) која е наменета за приготвување лесни оброци, бања, клима која е вклучена во цената и која се наоѓа во една од собите, ТВ кој исто така се наоѓа во една од собите, WiFi (помал проток) и мрежи против комарци. Чистењето е еднаш, на денот на смената, нема крпи, додека постелнината се менува на 5 дена.

 

Cena je izražena samo u evrima.

Vila Tip 26.05 05.06 15.06 25.06 05.07 15.07 25.07 04.08 14.08 24.08 03.09 13.09 23.09
Vila

Petrana

 

TV, AC

Nea Vrasna

1/2 App UT / 155* 200* 440 515 595 615 615 595 465 215* 165* 105*
1/3 App UT / 115* 145* 445 520 600 620 620 600 470 160* 120* 75*
1/4 App UT / 95* 120* 475 545 625 645 645 625 495 130* 100* 60*
1/2 Duplex / 165* 220* 465 535 615 635 635 615 485 235* 175* 110*
1/3 Duplex / 120* 160* 470 540 620 640 640 620 490 170* 130* 80*
1/4 Duplex / 100* 130* 495 565 645 665 665 645 515 140* 105* 65*
1/2 Duplex SV / 190* 245* 485 555 645 675 675 645 505 245* 195* 125*
1/3 Duplex SV / 135* 175* 490 560 650 680 680 650 510 175* 140* 95*
1/4 Duplex SV / 110* 140* 515 585 675 705 705 675 535 145* 115* 75*
Upotreba klime / Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free
Легенда
 • 1/2 App UT – Dvokrevetni apartman u koji se ulazi sa terase;
 • 1/3 App UT – Trokrevetni apartman u koji se ulazi sa terase;
 • 1/4 App UT – Četvorokrevetni apartman u koji se ulazi sa terase;
 • 1/2 Duplex – Dvokrevetni duplex apartman;
 • 1/2 Duplex SV – dvokrevetni duplex apartman sa pogledom na more;
 • 1/3 Duplex SV – trokrevetni duplex apartman sa pogledom na more;
 • 1/3 Duplex – Trokrevetni duplex apartman;
 • 1/4 Duplex – Četvorokrevetni duplex apartman;
 • 1/4 Duplex SV – Četvorokrevetni duplex apartman sa pogledom na more;
 • Free – besplatna upotreba klime.

– Crvenom bojom su obeleženi prodati studiji/apartmani
– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (smeštaj i prevoz, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi

 

Сезонски услови за деца до 10 години:
– едно дете, до 10 години, во кревет со родители – бесплатно.  Две деца се третираат како еден возрасен.