VILLA ARGO (1)

Вилата АРГО е објект, лоциран на првата линија куќи изградени долж шеталиштето покрај долгата плажа во Врахос. Во објектот се наоѓаат, убаво опремени студија и апартмани, сите со мини кујни, спални соби, тоалети и балкони со гарнитури за одмор. Близината на плажата и погледот кон морето, ветува дека сместувањето во Вилата Арго е добар избор за вашиот одмор.
ЦЕНОВНИК ПО ЛИЦЕ - 7 НОЌЕВАЊА СО ПРЕВОЗ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2023