САРТИ

Jordan House 7/10 nokji-sopstven prevoz (53)

Jordan – Се наоѓа на главниот плоштад  во стариот дел на Сарти, на околу 70 m oд плажата.

Сите студија и апартмани кои се наоѓаат на 2. кат имаат бочен поглед на море, освен студиото бр. 1, кое има помала тераса со поглед на плоштадот.

Напомени за сместувањето на 3. кат во куќата:

– апартманите се наоѓаат на поткровје, купатилата се под косина и висината за туширање е нормална но високите лица треба да се наведнат при влезот низ закосената врата

– терасите имаат убав поглед на море но потесни се за јадење, затоа постои маса во дневната соба

– во четирикреветните апартмани во дневната соба нема прозори но дневната светлина е надокнадена со пескарено стакло на врaтата помеѓу собите

– постои можност за престој на 5. лице во 1/4 апартманите со доплата од 50 ЕУР на кревет за расклопување со димензии 1,05 х 1,75м.

– во 1/5 апартманот има кревети на кат и тросед на расклопување за 1 лице (1,3 х 1,8м) во дневната соба и француски кревет во спалната соба
Сите имаат  TV, сигнал за бежичен интернет и клима чие користење е вклучено во цената.

 
 

 
 УСЛОВИ

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 10%

44 – 30 дена пред поаѓање 15%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 10 ЕУР!