• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Titanic Beach Spa & Aqua Park 5* (22)

                                                                                                                        
Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена
Titanic Beach Spa & Aqua Park 5* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
Dbl Promo Room 454 454 454 454 479 492 492 497 523 523 523 489
1-во дете до 12.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12.99 336 336 336 336 349 355 355 358 371 371 371 354
DBL Standard Pool View 486 486 486 486 510 523 523 528 554 554 554 520
1-во дете до 12.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12.99 352 352 352 352 364 371 371 373 386 386 386 369
Dbl Family Room 548 548 548 548 572 585 585 590 616 616 616 582
1-во дете до 12.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
DBL Swim Up Room 548 548 548 548 572 585 585 590 616 616 616 582
Sgl Promo Room 517 517 517 517 541 554 554 559 585 585 585 551
1-во дете до 12.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12.99 368 368 368 368 380 386 386 389 402 402 402 385
SGL Standard Pool View 548 548 548 548 572 585 585 590 616 616 616 582
1-во дете до 12.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12.99 383 383 383 383 395 402 402 404 417 417 417 400
SGL Swim Up Room 610 610 610 610 635 647 647 652 678 678 678 644
TRL Promo Room 442 442 442 442 467 479 479 484 510 510 510 476
1-во дете до 12.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard Pool View 473 473 473 473 498 510 510 516 541 541 541 507
1-во дете до 12.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Family Room 535 535 535 535 560 572 572 578 604 604 604 569
1-во дете до 12.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Swim Up Room 535 535 535 535 560 572 572 578 604 604 604 569

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive
Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице
Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
Организација на аранжманот

 

Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)
Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.
Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.
Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.
Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите 
Патничко осигурување
Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.