APARTHOTEL HELLAS sopstven prevoz (53)

15% ПОПУСТ ЗА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА И ДОПЛАТА ДО 02.04.2022

Се наоѓа на околу 150 m оддалеченост од плажата и центарот на Паралија, во мирниот дел во близината на паркот. Неодамна е реновиран. Поседува студија комплетно опремени за 2 – 4 лица. Има рецепција, ресторан, лифт, градина со тераса… Сопственикот зборува српски за полесна комуникација.