Vila Mystery - 10/15 nokji (100)

Локација: Вила Мистери е новоизградена вила која се наоѓа во стариот дел на Неи Пори, на 200 метри од плажа и 250 метри од центарот. Вилата ќе ги прими првите гости во 2023 година и се наоѓа во близина на пазарот. Во непосредна близина има неколку маркети, пекари и кафетерии, како и забавен парк за деца.

Содржина на вилата: Во нашата понуда располагаме со двокреветни студија со дополнителен кревет, кој е погоден за лица со посебни потреби и се наоѓа на прв кат. Трокреветни студија се на првиот и вториот кат од вилата, како и четирикреветни мезонети на третиот кат. Вилата нема приватен паркинг, но пред вилата има бесплатни паркинг места кои се бесплатни.

Содржина на собите: Сите сместувачки единици се опремени со кујна (мини шпорет, фрижидер, садови) наменета за приготвување лесни оброци, бања со туш, ТВ, WiFi (мал проток), клима (вклучена во цената за изнајмување), мрежи против комарци и крпи. Чистење, промена на крпи и постелнина е за 5 дена. СТРОГО Е ЗАБРАНЕТО – употреба на тави и пржење на риби

 

Аранжмани на 10 ноќевања

Vila Tip 24.05

03.06
03.06

13.06
08.06

18.06
13.06

23.06
18.06

28.06
23.06

03.07
28.06

08.07
03.07

13.07
08.07

18.07
13.07

23.07
18.07.-28.07.
23.07.-02.08.
28.07.-07.08.
02.08.-12.08.
07.08.-17.08.
12.08.-22.08.
17.08

27.08
22.08

01.09
27.08

06.09
01.09

11.09
06.09

16.09
11.09

21.09
21.09

01.10
Vila Mystery
TV, AC
Nei Pori
1/2+1 Std 90* 135* 160* 190* 205* 405 430 455 490 525 575 545 485 425 205* 185* 160* 100*
1/3 Std 80* 105* 125* 145* 160* 460 485 510 545 580 635 615 555 475 155* 145* 130* 85*
1/4 Mez 75* 100* 120* 140* 150* 535 580 625 680 735 795 785 725 605 145* 135* 125* 75*
Употреба на клима Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free

Аранжмани на 15 ноќевања

Vila Tip 24.05.

08.06.
03.06.

18.06.
08.06.

23.06.
13.06.

28.06.
18.06.

03.07.
23.06.

08.07.
28.06.

13.07.
03.07.

18.07.
08.07.

23.07.
13.07.

28.07.
18.07.-02.08.
23.07.-07.08.
28.07.-12.08.
02.08.-17.08.
07.08.-22.08.
12.08.

27.08.
17.08.

01.09.
22.08.

06.09.
27.08.

11.09.
01.09.

16.09.
06.09.

21.09.
16.09.

01.10.
Vila Mystery
TV, AC
1/2 Std 185* 215* 250* 285* 585 620 670 705 770 815 865 835 775 685 600 280* 250* 165*
1/3 Std 145* 165* 190* 220* 660 700 755 785 850 900 955 930 875 770 665 215* 195* 140*
1/4 Mez 135* 160* 185* 205* 790 830 910 970 1070 1135 1195 1180 1125 990 840 200* 185* 125*
Употреба на клима Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free

 

Легенда
  • 1/2 Std – Двокреветно Студио
  • 1/3 Std - Трокреветно Студио
  • 1/4 Mez - Четворокреветен мезонет
  • Free - Бесплатна употреба на клима

– Продадените студија/апартмани се означени со црвено

– Изборот на спратност, поглед или број на соба не е возможен, освен ако не е поинаку наведено во програмата.

Сезонски услови за деца до 3 години:
– едно дете, до 3 години, во кревет со родители – бесплатно.  Две деца се третираат како еден возрасен.

 

1. Доплата за еднокреветна соба (1/1) е полната цена што ја плаќа другото лице.
2. Услови за деца до 10 години и доплати за дополнителни кревети (попустите важат само кога веќе има две лица кои целосно плаќаат):
– Децата плаќаат 70% од цената на аранжманот, имаат сопствен кревет и седиште во автобус.
– лице на дополнително легло плаќа 70% од цената на аранжманот, има дополнителен кревет и седиште во автобус.
Доколку имате потреба од креветче, при резервација на аранжманот потребно е да се нагласи во агенцијата за да може да се обезбеди со доплата по цена од 2 еур/ден.

3. Услови за неискористени кревети во сместувачки единици:
– кревети кои не се користат и се во собата се доплаќаат 70% од цената на пакетот

 

– 50% при пријавување на резервација, остатокот најдоцна 30 дена пред датумот на поаѓање.  Доколку странките не го платат преостанатиот износ до целосната цена на аранжманот во пропишаниот рок, се смета дека се откажале од користење на аранжманот и дека резервацијата е откажана.


  • Во студијата или апартманите се влегува првиот ден од престојот во 15:30 часот (по локално време), а студијата и апартманите се напуштаат последниот ден од престојот најкасно до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и сподготвени сместувачки единици, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.
  • Во случај на недоволен број пријавени патници, агенцијата го задржува правото да откаже или организира одредени поаѓања во соработка со друга агенција. Минималниот број на патници за организација на аранжманот е 30. Во случај на откажување, минималниот рок е 15 дена пред почетокот на аранжманот.
  • Организаторот го задржува правото да ги продаде своите слободни капацитети преку понудите LAST MINUTE по цени кои се различни од оние во ценовникот. Странките кои го платиле аранжманот по цените објавени во овој ценовник немаат право да бараат надоместок за разликата во цената.