• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Park 3* (61)

Специјална понуда од Park 3*

 

Цена по лице на ден на база Појадок и Вечерa

Термин

Economy Room

Standart Room – Land Side

Standart Room – Sea Side

12.06-26.06.2021

27€

29€

32€

26.06-03.07.2021

30€

32€

35€

03.07-10.07.2021

32€

35€

38€

10.07-17.07.2021

33€

35€

39€

17.07-28.08.2021

34€

37€

41€

28.08-04.09.2021

33€

35€

38€

04.09-18.09.2021

26€

29€

32€

18.09-02.10.2021

22€

25€

27€

 Дополнителни информации - доплати:

·       1/1 соба – Доплата од 50 % од цената

·       Дополнително легло (Extra bed) – се доплаќа 70 % од цената.

·       Туристичката такса во износ од 1,5€ / по ноќевање се плаќа на рецепција  во хотелот

 

Попусти за деца:

·       Прво дете 0-06 години гратис (заедничко легло), на дополнитлено легло 50%

·       Прво дете 05-14 години 50%

·       Второ дете 0-06 години 50 % (заедничко легло)

·       Второ дете 06-14 години 50%

 

Информации за собите

·       Собите се доделуваат на рецепција во хотелот

·       Сместувањето во собите и одјавувањето е според  редот и политиката на хотелот кој генерално е сместување во 14:00h и одјавување во 10:00h

·       Третиот кревет како дополнителен се разликува во Economic Room од Standard Room

 

Economy Room приземје  2+0

Собите се од 18 м2 и се наоѓаат на приземјето на хотелот. Сите соби се реновирани во 2017 година. Во зависност од видот, собите можат да бидат опремени со два кревети или брачен кревет. Сите соби се опремени со клима уред, мини фрижидер, кабловска телевизија и пристап до Интернет Wi-Fi.Собите не располагат со балкон.

Economy Room приземје  2+1

Собите се од 25 м2 и се наоѓаат на приземјето на хотелот. Сите соби се реновирани во 2017 година. Во зависност од видот, собите можат да бидат опремени со три единечни кревети или со брачен кревет и единечен кревет. Сите соби се опремени со клима уред, мини фрижидер, кабловска телевизија и пристап до Интернет Wi-Fi. Собите не располагат со балкон

Standard Room према море 2+0

Собите се 18 м2 и се наоѓаат на првиот кат од хотелот од страната спрема морето. Сите соби се реновирани во 2017 година. Собите се опремени со брачен кревет,  клима уред, мини фрижидер, кабловска телевизија и пристап до Интернет Wi-Fi.Овој тип на соби има тераса со поглед кон паркот и е опремен со маса и две столици

Standard Room према море 2+1

Собите се 20 м2 и се наоѓаат на првиот кат од хотелот од страната спрема морето  . Сите соби се реновирани во 2017 година. Собите се опремени со брачен кревет и софа кревет што се користи како дополнително легло. Сите соби се опремени со клима уред, мини фрижидер, кабловска телевизија и пристап до Интернет Wi-Fi. Овој тип на соби има тераса со поглед кон паркот и е опремен со маса и две столици

Standard Room према море 3+0

Собитесе 25 м2 и се наоѓаат на првиот кат од хотелот од страната спрема морето. Сите соби се реновирани во 2017 година. Собите се опремени со брачен кревет и единечен кревет. Сите соби се опремени со клима уред, мини фрижидер, кабловска телевизија и пристап до Интернет Wi-Fi. Овој тип на соба има тераса со поглед кон паркот и е опремен со маса и две столици

Standard Room према море 3+1

Собите се 30 м2 и се наоѓаат на првиот кат од хотелот од страната спрема морето. Сите соби се реновирани во 2017 година. Собите се опремени со брачен кревет, единечен кревет и софа кревет што се користи како дополнително легло. Сите соби се опремени со клима уред, мини фрижидер, кабловска телевизија и пристап до Интернет Wi-Fi. Овој тип на соба има тераса со поглед кон паркот и е опремен со маса и две столици

Standard Room према планина 3+0

Собите се 25 м2 и се наоѓаат на првиот кат од хотелот од страната свртена кон градот. Сите соби се реновирани во 2017 година. Собите се опремени со три единечни кревети. Сите соби се опремени со клима уред, мини фрижидер, кабловска телевизија и пристап до Интернет Wi-Fi. Овој тип на соба има француска со ширина од 60 см.

Standard Room према планина 2+0

Собите се 18 м2 и се наоѓаат на првиот кат на хотелот од страната кон планина. Сите соби се реновирани во 2017 година. Собите се опремени со два единечни кревети. Сите соби се опремени со клима уред, мини фрижидер, кабловска телевизија и пристап до Интернет Wi-Fi. Овој тип на соба има француска тераса ширина од 60 см.