• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ПОЛИХРОНО

Хотел Полихроно Бич 3* (5)

Хотел Полихроно Бич 3* се наоѓа на сама плажа. Климата е вклучена во цената.

ПЕРИОД:

Од 15.06.21 до 30.09.21

ХОТЕЛ ПОЛИХРОНО БИЧ 3*

 

    Ноќевање со Појадок во 1/2

             по лице по ден

10.06-01.07

26 еур

01.07-16.07

31 еур
16.07-31.08

48 еур

31.08-11.09

31 еур
11.09-30.09

26 еур

Цените се изразени во евра за ноќевања појадок по лице по ден.            

Доплата за туристичка такса 0.5 еур по лице по ден (се плаќа во хотел).

Автобуски превоз со Поаѓање на :09,17,25Јуни,03,11,19,27.Јули, 04,12,20,28 Август, 05,13,21 Септември. Од Прилеп 05:00 Враќање: Полихроно 13:30 ч. по локално време.

Цена: 1800 ден. (29 €), за деца до 14 год 1000 ден. (16,5 €) повратен билет.

Задолжително патничко здравствено осигурување

За хигиената во собите во текот на престојот се грижат самите гости. Агенцијата не може да ја гарантира брзината ниту достапноста на интернетот во објектите каде што е наведен интернетот како бесплатна услуга. Собите се напуштаат во 9 ч а сместувањето во 13 ч по локално време.