• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

VILA PARADIZO (40)

 

Локација:На сама плажа, во непосредна близина на центарот.

Сместување:Трикреветни, четирикреветни и шестткреветни апартмани.

Опрема:АПП – опремена кујна, одделна спална соба, бања, ТВ, тераса. Во склоп на објектот има WI-FI интернет (за брзината и јачината на сигналот, Агенцијата не може да Ви гарантира со сигурност). Клима уред: Доплата на лице место 5 еур од ден. Сите соби имаат страничен поглед море, освен студио бр 1 кое има директен поглед море( помала тераса) и возможно е да има поголема бучава од шеталиштето.

 

ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ

Период  Бр.на ноќи  1/3 АПП  1/4 АПП  1/6 АПП 
19.05 – 25.05  6*  45  промо  55  промо  65  промо 
25.05 – 01.06 7* 59 € промо 69 € промо 79 €  промо
01.06 – 08.06 7* 99 € промо 109 €  промо 119 €  промо
08.06 – 15.06 7* 149 € 179 € 199 €
15.06 – 22.06 7* 169 € 199 € 209 €
24.08 – 31.08 7* 189 € 219 € 239 €
31.08 – 07.09 7* 149 € 179 € 199 €
07.09 – 14.09 7* 119 € 149 € 169 €
14.09 – 21.09 7* 99  119 € 129 €
22.09 – 29.09 7* 59  69 € 79 €

СЕЗОНСКИ  ЦЕНИ 


Период Бр.на ноќи 1/3 АПП 1/4 АПП 1/6 АПП
23.06 – 02.07 9 439 € 479 € 499 €
02.07 – 11.07 9 469 € 499 € 529 €
11.07 – 20.07 9 499 € 549 € 569 €
20.07 – 29.07 9 549 € 589 € 609 €
29.07 – 07.08 9 549 € 589 € 609 €
07.08 – 16.08 9 549 € 589 € 609 €
16.08 – 24.08 8 489 € 529 € 549 €

 

Понуда: 7 дневни аранжмани


ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ

Период Бр.на ноќи 1/3 АПП 1/4 АПП 1/6 АПП
19.05 – 25.05 6* 45  промо 55  промо 65  промо
25.05 – 01.06 7* 59 € промо 69 € промо 79 €  промо
01.06 – 08.06 7* 99 € промо 109 €  промо 119 €  промо
08.06 – 15.06 7* 149 € 179 € 199 €
15.06 – 22.06 7* 169 € 199 € 209 €
24.08 – 31.08 7* 189 € 219 € 239 €
31.08 – 07.09 7* 149 € 179 € 199 €
07.09 – 14.09 7* 119 € 149 € 169 €
14.09 – 21.09 7* 99  119 € 129 €
22.09 – 29.09 7* 59  69 € 79 €

СЕЗОНСКИ  ЦЕНИ 


Период Бр.на ноќи 1/3 АПП 1/4 АПП 1/6 АПП
23.06 – 30.06 7 339 € 379 € 419 €
30.06 – 07.07 7 349 € 389 € 429 €
07.07 – 14.07 7 389 € 429 € 469 €
14.07 – 21.07 7 409 € 449 € 489 €
21.07 – 28.07 7 429 € 469 € 509 €
28.07 – 04.08 7 429 € 469 € 509 €
04.08 – 11.08 7 429 € 469 € 509 €
11.08 – 18.08 7 429  469  509 
18.08 – 24.08 6 369  409  449