• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Vila Kohili-10/15 noki so sopstven prevoz (100)

Локација: Vila Kohili е една од најубавите и најатрактивните вили во Лептокарија. Се наоѓа на само 30 метри од плажа. 

Содржина на вилата: Нудиме четиринаесет трокреветни студија и трокреветни студија со дополнителен кревет. Студијата се наоѓаат на високо приземје, на прв и втор кат од вилата. Во дворот има туш кабина и тревна површина каде што можат да си играат најмладите гости. 

Соби: Сите сместувачки единици располагаат со опремена мини кујна (фрижидер, мини електричен шпорет, садови) за приготвување лесни оброци, бања, клима уред чија употреба е вклучена во цената, ТВ, WiFi (слаб проток) и пространа тераса со гарнитура за седење. Вилата нема крпи. Постелнината се менува и чисти на денот на смената

 

Cena je izražena samo u evrima, jer je dinarski deo aranžmana ukinut

Aranžmani na 10 noćenja

Vila Tip 24.05

03.06
03.06

13.06
08.06

18.06
13.06

23.06
18.06

28.06
23.06

03.07
28.06

08.07
03.07

13.07
08.07

18.07
13.07

23.07
18.07.-28.07.
23.07.-02.08.
28.07.-07.08.
02.08.-12.08.
07.08.-17.08.
12.08.-22.08.
17.08

27.08
22.08

01.09
27.08

06.09
01.09

11.09
06.09

16.09
11.09

21.09
21.09

01.10
Vila
Kohili
TV, AC
1/2 Std 80* 110* 135* 155* 185* 395 415 440 455 475 515 485 425 360 165* 145* 120* 95*
1/3 Std 70* 90* 110* 125* 140* 400 425 445 465 485 525 495 435 390 135* 120* 100* 85*
1/3+1 Std 70* 90* 110* 125* 140* 455 480 505 530 550 585 555 495 395 135* 120* 100* 85*
Upotreba klime Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata

Aranžmani na 15 noćenja

Vila Tip 24.05.

08.06.
03.06.

18.06.
08.06.

23.06.
13.06.

28.06.
18.06.

03.07.
23.06.

08.07.
28.06.

13.07.
03.07.

18.07.
08.07.

23.07.
13.07.

28.07.
18.07. – 02.08.
23.07. – 07.08.
28.07. – 12.08.
02.08. – 17.08.
07.08. – 22.08.
12.08.

27.08.
17.08.

01.09.
22.08.

06.09.
27.08.

11.09.
01.09.

16.09.
06.09.

21.09.
16.09.

01.10.
Vila
Kohili
TV, AC
1/2 Std 140* 160* 200* 240* 550 610 655 670 715 740 780 745 690 590 505 215* 180* 140*
1/3 Std 110* 125* 160* 185* 575 615 665 680 725 755 795 760 705 625 535 175* 145* 120*
1/3+1 Std 110* 125* 160* 185* 630 700 750 770 825 850 885 855 795 685 565 175* 145* 120*
Upotreba klime Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata
Легенда
  • 1/2 Std - Dvokrevetni studio;
  • 1/3 Std - Trokrevetni studio;
  • 1/3+1 Std - Trokrevetni studio sa pomoćnim ležajem;
  • Free - Besplatna upotreba klime.

Во студијата или апартманите се влегува првиот ден од престојот во 15:30 часот (по локално време), а студијата и апартманите се напуштаат последниот ден од престојот најкасно до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и сподготвени сместувачки единици, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.

Во случај на недоволен број пријавени патници, агенцијата го задржува правото да откаже или организира одредени поаѓања во соработка со друга агенција. Минималниот број на патници за организација на аранжманот е 30. Во случај на откажување, минималниот рок е 15 дена пред почетокот на аранжманот.