• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Movenpick Resort Soma Bay 5* (22)

(3)

WEB страна на хотел

Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена


Movenpick Resort Soma Bay 5* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
DBL Classic Mountain View 604 604 604 622 622 622 622 622 622 622 622 618
1-во дете до 11,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
DBL Classic Pool/Lagoon 672 672 672 690 690 690 690 690 690 690 690 685
1-во дете до 11,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
DBL Deluxe Garden View 709 709 709 728 728 728 728 728 728 728 728 723
1-во дете до 11,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
1-во дете до 5,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 6 до 11,99 464 464 464 473 473 473 473 473 473 473 473 471
SGL Classic Mountain View 796 796 796 821 821 821 821 821 821 821 821 815
1-во дете до 5,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
1-во дете од 6 до 11,99 341 341 341 346 346 346 346 346 346 346 346 345
SGL Classic Pool/Lagoon View 895 895 895 926 926 926 926 926 926 926 926 918
1-во дете до 11,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
1-во дете од 6 до 11,99 280 280 280 282 282 282 282 282 282 282 282 282
SGL Deluxe Garden View 951 951 951 982 982 982 982 982 982 982 982 974
1-во дете до 11,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
1-во дете до 5,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 6 до 11,99 585 585 585 600 600 600 600 600 600 600 600 596
TRL Deluxe Garden View 697 697 697 715 715 715 715 715 715 715 715 710

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive

Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице

Трансфер  аеродром - хотел - аеродром

Организација на аранжманот


Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)

Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.

Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.

Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.

Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите 

Патничко осигурување

Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.