• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Obala-Aura (61)

Apartments OBALA-AURA

Цена по апартман на ден

Тип на Соба

01.04 - 10.06 21.09 - 31.10

11.06 - 30.06 01.09 - 20.09

01.07 - 10.07 21.08 - 31.08

11.07 - 20.08

App 06 SV/1

56

79

116

138

App 04+1/2

42

58

77

99

Studio 04 SV/1

39

50

61

88

Studio 02/1

28

35

42

51

Туристичка такса е вклучена во цената!