• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

HOTEL DON JUAN CENTER 2*

 

Локација: 200м од плажа во строг центар на пешачка зонаОпременост на соби: WC, бања, сеф (екстра) Хотелски содржини: ресторан, бар, базен, playstation4 Wi-Fi, rent a bike

 

                  
LJORET DE MAR                 
DON JUAN CENTER 2*УплатаM ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ  СЕПТ 
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОКдо2951219263101724317142128411
  >28.12.     369 415 409 429 449 449 495 495 495 495 449 449 409  
По ЛИЦЕ во 1/2 соба >27.02.     379 425 419 439 459 459 505 505 505 505 459 459 419  
  >29.03.     389 435 429 449 469 469 515 515 515 515 469 469 429  
  >25.04.     399 445 459 469 489 489 525 525 525 525 489 489 439  
Редовна цена :       409 455 569 479 499 499 539 539 539 539 499 499 449  
  >28.12.     345 385 389 399 419 419 459 459 459 459 419 419 389  
3-то ЛИЦЕ >27.02.     355 395 399 419 429 429 469 469 469 469 429 429 399  
  >29.03.     365 405 409 429 439 439 479 479 479 479 439 439 409  
  >25.04.     375 415 429 439 449 449 489 489 489 489 449 449 419  
Редовна цена :       389 425 439 449 459 459 499 499 499 499 459 459 429  
  >28.12.     245 245 319 329 339 339 359 359 359 359 339 339 245  
Дете 2-11 г. >27.02.     245 245 329 339 349 349 369 369 369 369 349 349 245  
  >29.03.     245 245 339 349 359 359 379 379 379 379 359 359 245  
  >25.04.     245 245 349 359 369 369 389 389 389 389 369 369 245  
Редовна цена :       269 279 359 369 379 379 399 399 399 399 379 379 280  
Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ во Шпанија: 30 евра возрасни / 20 евра деца Single: +50%                                
Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ во Шпанија: 60 евра возрасни / 30 евра деца                                  
Доплата за 7 СЕ ВКЛУЧЕНО во Шпанија: 170 евра возрасни / 90 евра деца                                  
200 м.од плажа Single + 250 e.