• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

8 МАРТ

КУМБУРГАЗ, ИСТАНБУЛ (74)
ИСТАНБУЛ (74)
ИСТАНБУЛ (74)
ИСТАНБУЛ со Принцески острови сигурна реализација (23)
ИСТАНБУЛ сигурна реализација (23)
ИСТАНБУЛ (6)
ИСТАНБУЛ (15)
БУДИМПЕШТА (15)
ПРАГА сигурна реализација (23)
ПРАГА (15)
САЛЦБУРГ, МИНХЕН и ИНСБУРГ (15)
ФИРЕНЦА (15)
АЗУРЕН БРЕГ сигурна реализација (23)
Кападокија со Анкара и солено езеро сигурна реализација (23)
ФИРЕНЦА - ЧИНКВЕ ТЕРЕ сигурна реализација (23)
ЈАДРАН - Фестивал на мимози сигурна реализација (23)
ПОРТОФИНО (23)
КАВАЛА, ДРАМА, АЛИСТРАТИ и АГИТИС (6)
ЧАО ИТАЛИЈА сигурна реализација (23)
ЛУТРАКИ (22)
СОРЕНТО (23)
МИЛАНО, ЛУГАНО, КОМО и ВЕРОНА (65)
ПРАГА, КАРЛОВИ ВАРИ, ДРЕЗДЕН и ВИЕНА (65)
ВЕНЕЦИЈА, МИЛАНО, ВЕРОНА и ТРСТ (65)
КРАКОВ (4)
СТРАЗБУРГ и КОЛМАР (4)
ШВАЈЦАРИЈА (4)
МИНХЕН (4)
РИМ (4)
ПАРИЗ, ПРАГА И МИНХЕН (23)
ПАРИЗ, ПРАГА И МИНХЕН програм бр.2 (23)
ВЕНЕЦИЈА СО ФИРЕНЦА И ВЕРОНА (15)
ВИЕНА (15)
САРАЕВО (6)
КАПАДОКИЈА (6)
МИЛАНО, ЛУГАНО, ТОРИНО и ВЕРОНА (28)
ПРАГА (28)
САРАЕВО (28)
ЛУТРАКИ (6)
САРАЕВO, МОСТАР и МОКРА ГОРА (66)
Јордан , Петра , Мртво Mоре и Џераш (57)
БАНСКО (35)
САНДАНСКИ (35)
АРАНЖМАНИ СО АВИОНСКИ ПРЕВОЗ