• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

САРТИ

VILA THEO 10/11noki so sopsven prevoz

Локација: Vila Theo се наоѓа во центарот на стариот дел на Сарти, на 80 метри од плажата. 

Содржина на вилата: Во нашата понуда располагаме со трокреветни и четирикреветни студија кои се наоѓаат на приземје (подрум), прв и втор кат од вилата. Сите студии се свртени кон морето. Пред вилата е простор за пешачење со бројни продавници и ресторани. 

Соби: Трокреветните студија се состојат од еден брачен кревет и еден единечен кревет додека четворокреветните студија се состојат од еден брачен кревет и два единечни кревети. Сите студија располагаат со опремена мини кујна (фрижидер, мини електричен шпорет, прибор без тави) наменета за приготвување на лесни оброци, бања со туш, LCD телевизор, WiFi (слаб проток), клима која се доплаќа на лице место 5 евра на ден. Постелнината се чисти и менува секој петти ден од вашиот престој. Вилата нема крпи.

АРАЖМАНИ НА 10 НОЌИ

Vila Tip 20.05

30.05
30.05

09.06
04.06

14.06
09.06

19.06
14.06

24.06
19.06

29.06
24.06

04.07
29.06

09.07
04.07

14.07
09.07

19.07
14.07.-24.07
19.07.-29.07
24.07.-03.08
29.07.-08.08
03.08.-13.08
08.08.-18.08
13.08

23.08
18.08

28.08
23.08

02.09
28.08

07.09
02.09

12.09
07.09

17.09
12.09

22.09
17.09

27.09
22.09.

02.10.
Vila
Theo
TV, AC
1/2 PStd 80* 120* 160* 200* 220* 475 525 575 620 665 735 655 625 525 220* 210* 200* 155* 110* 95*
1/3 PStd 70* 105* 130* 155* 165* 485 535 585 630 675 755 700 635 555 175* 165* 155* 125* 100* 95*
1/4 PStd 60* 90* 110* 130* 140* 515 575 635 675 715 785 730 665 605 155* 150* 145* 115* 90* 95*
1/2 Std 90* 130* 170* 215* 235* 505 555 605 650 695 765 715 665 555 235* 230* 225* 170* 120* 95*
1/3 Std 80* 115* 140* 170* 180* 525 570 615 660 705 775 725 675 595 190* 185* 175* 140* 110* 95*
1/4 Std 70* 100* 125* 145* 150* 545 600 655 700 745 815 760 695 650 170* 165* 160* 130* 100* 95*
Upotreba klime 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno

АРАЖМАНИ НА 15 НОЌИ

Vila Tip 20.05

04.06
30.05

14.06
04.06

19.06
09.06

24.06
14.06

29.06
19.06

04.07
24.06

09.07
29.06

14.07
04.07

19.07
09.07

24.07
14.07. – 29.07.
19.07. – 03.08.
24.07. – 08.08.
29.07. – 13.08.
03.08. – 18.08.
08.08

23.08
13.08

28.08
18.08

02.09
23.08

07.09
28.08

12.09
02.09

17.09
07.09

22.09
12.09

27.09
17.09

02.10
Vila
Theo
TV, AC
1/2 PStd 160* 195* 250* 300* 655 725 800 865 995 1045 1085 1060 1005 880 750 310* 290* 235* 190* 170*
1/3 PStd 135* 160* 195* 225* 685.00€ 740 815 880 1010 1065 1115 1085 1025 915 810 245* 225* 185* 160* 160*
1/4 PStd 110* 135* 165* 185* 730 790 885 950 1075 1120 1160 1135 1070 980 890 215* 205* 170* 145* 150*
1/2 Std 180* 215* 270* 325* 705.00€ 765 850 910 1040 1090 1130 1105 1050 925 795 340* 325* 265* 215* 180*
1/3 Std 155* 180* 215* 245* 750 790 870 925 1055 1105 1145 1125 1065 970 870 270* 250* 210* 180* 170*
1/4 Std 130* 150* 185* 205* 790.00€ 830 920 985 1115 1165 1205 1180 1115 1045 965 240* 225* 190* 165* 160*
Upotreba klime 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno

Легенда

  • 1/2 Std - Двокреветно студио;
  • 1/2 PStd – Dvokrevetni studio u spuštenom prizemlju;
  • 1/3 Std - Трокреветно студио;
  • 1/3 PStd - Трокреветно студио во спуштено приземје;

Во студијата или апартманите се влегува првиот ден од престојот во 15:30 часот (по локално време), а студијата и апартманите се напуштаат последниот ден од престојот најкасно до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и сподготвени сместувачки единици, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.