Вила САВАС (40)

Локација

 Вила САВАС  на сама плажа на плоштадот во Неа Флогита во самиот центар.

Сместување:   убаво уредени 1/4 Aпартмани на први кат..

Опременост: ТВ, опремена кујна,тераса, WI-FI, клима уред(вклучен во цената) и сопствена бања.   .   

Агенцијата не превзема одговорност за квалитетот на интернет конекцијата во капацитетите.

 

ЦЕНОВНИК ЗА 7 НОЌИ

Период  Бр.на ноќи  1/4  АПП дуплекс
28.05 – 04.06 7 205 промо
04.06 – 11.06 7 299 
11.06 – 18.06 7 339 
18.06 –  25.06 7 369 
25.06 –  02.07  7 399
27.08 – 03.09 7 389
03.09 – 10.09 7 319
10.09 – 17.09 7 259
17.09 – 24.09 7 180

СЕЗОНСКИ ЦЕНИ   / 9 ноќи / СОПСТВЕН ПРЕВОЗ

Период Бр.на ноќи 1/4 АПП
02.07 – 11.07 9 569
11.07 – 20.07 9 589
20.0729.07. 9 589
29.07 – 07.08 9 589
07.08 – 16.08 9 589
16.0825.08 9 569

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН  ЗА 7и 9 НОЌИ,превозот се доплаќа.

Превозот се доплаќа:

Возрасен                45 еур повратен / 30еур еден правец

Деца од 02-12г.   35 еур повратен / 25еур еден правец

Деца до 2г. Бесплатно (без седиш

 

НАПОМЕНА:

 • Сместувањето во АПП е во 14:00 (по локално време);
 • Напуштање на АПП  е во 09:00 (по локално време);
 • Секоја направена штета се плаќа на лице место;
 • За хигиената воАПП во текот на целиот престој се грижат гостите;
 • За резервација задолжителна уплата на 30% аванс, во спротивно резервацијата се смета за неважечка
 • Доплата на целосната сума на аранжманот минимум 15 дена пред поаѓање;
 • Задолжително патничко осигурување.
 • Цените се изразени во EUR во денарска противвредност  1€ = 62,оо ден.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на овa програмa. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Организаторот не ја цени исправниост на патни документи.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • За сите информации дадени усно, агенцијата не сноси одговорност.
 • Цените може да се корегираат според Општите услови на патување, а во случај на промена во курсот за размена на валути или промена на тарифата од давателот на услуга.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето.
 • Цените може да се корегираат според Општите услови на патување, а во случај на промена во курсот за размена на валути или промена на тарифата од давателот на услуга. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм при склучување на договорот за патување.