• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Zeppos Simonitiko House-10ноќи/сопствен превоз (53)

Се наоѓа во заливот Simonitiko на 11км од Неос Мармарас, по патот низ преубавите предели на Porto Carras. Нова куќа, оддалечена 340m oд преубавата плажа. Студијата и дуплексите се наоѓаат на приземје, прв и втор кат. Сите сместувачки единици имаат SAT TV, клима вклучена во цената, WIFI, чистење при замена на постелнината. Прав избор за квалитетен одмор заради мирот, базенот, паркингот.

 

 
 

 
 
УСЛОВИ

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 – 30 дена пред поаѓање 10%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.