• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Zupa Wellness & Spa - Kopaonik (25)

Zupa Wellness & Spa се наоѓа во близина на патеката Мало езеро од кое се наоѓа на околу 200 метри. Тој е дизајниран и е изграден за да ги задоволи потребите на современиот гостин, без оглед на времето од годината каде престојуваат во него. Во непосредна близина има појас на зеленило обрасната со борови дрвја. Покрај пространото и удобно сместување, апартманите  ZupaWellness & Spa можат да понудат на гостите убаво дизајнирана просторија за прием, лоби бар за гостите и ресторан A'la carte, затворен базен со услуга на Wellness & Spa и подземна гаража од 1315 м2 со над 50 паркинг места места.


Програма:

1 Ден Скопје- Копаоник
    Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник преку Косово. Пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs. Индивидуални активности, скијање и разновидни забави Вечера. Ноќевање
2 Ден Копаоник
    Појадок. Индивидуални активности, скијање и забави што ги нуди најубавиот туристички центар на Балканот. Вечера. Ноќевање.
3 Ден Kопаоник - Скопје
    Појадок. Индивидуални активности, скијање и разновидни забави. Во 16:00часот заминување за Македонија и пристигнување во вечерните часови.

Користење само превоз Скопје-Копаоник-Скопје: 40€  / Еден правец 30€ /  Деца до 7год бесплатно