• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

СТРУГА

ХОТЕЛ ИЗГРЕВ 5*
ХОТЕЛ БИСЕР 3*
ИМПЕРИЈАЛ ХОТЕЛ & СПА 4*