• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Asteria New House-9/10 ноќи-сопствен превоз (53)

Се наоѓа во стариот дел на Сарти на само 180 m од плажа, a на 40 m од плоштадот. На приземје и на првиот кат  се реновираните четирикреветни апартмани (Asteria New). Сите имаат убави тераси, SAT TV, интернет, клима (со доплата).
 
 

 
 
УСЛОВИ

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

**Гратис одмор или 50% попуст подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. За термините 20.05-12.06 и 28.08-24.09 се остварува 50% попуст а за резервација од 13.06 – 27.08. 100% бесплатен. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 – 30 дена пред поаѓање 10%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката eдиница или објектот ќе се смета како откажување од патување.

 

ЛОКАЦИЈА