• Бул. Ослободување
 • Лок. 8, 6250 Кичево

ШОПИНГ ВО СОЛУН поаѓање од Скопје (65)

Солун е градот кој важи за еден од најубавите во цела Грција, а доказ за тоа е големиот број на прошетки кои ги прават нашите Македонци. Еден од најозборуваните градови во далечната историја кој во 20-тите години од минатиот век е целосно обновен. Голем број на улици, паркови, трговски центри, стари автентични куќи, сето ова прави Солун да е рамо до рамо со најпознатите светски метрополи. Минатото и сегашноста се судираат во градските таверни, ресторани, луксузни барови и клубови. Преполни улици и кафулиња, Солун е секогаш добра идеја, зарем не?

 

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН
  Состанок на групата во 03:15h. Поаѓање во 03:30h, од Дрводекор (спроти Holiday Inn). Се патува преку граничен премин Богородица. Пристигнување во Солун во утринските часови околу 09:00h локално време. Слободно време за шопинг и прошетка низ центарот на Солун.
  Во 14:00h локално време поаѓање од центарот на Солун кон Икеа.
  Од 15:00h локално време, слободно време за шопинг во Икеа и во Космос.
  Во 18:00h локално време поаѓање за Македонија. Попатна пауза за посета на Free Shop – 30минути.
  Пристигнување во Скопје околу 22:30 часот.

ЦЕНА: 1000 денари по лице


Термини: 
- 14.01.2023 (сабота)
- 21.01.2023
 (сабота)
- 28.01.2023
 (сабота)

 

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

- Автобуски превоз на дадена релација
- Посета на центарот на Солун
- Посета на Cosmos и IKEA
- Туристички придружник на патувањето 

 

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот потребен е минимум од 50 патници. Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 1 ден пред да започне истото.
- Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
- Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета.
- Организаторот на патувањето го задржува правото да задржи 100% од вкупната уплатена сума доколку патникот го откаже патувањето до 2 дена пред поаѓање.
- Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.
- Примателот на услугата е должен да ги почитува правилата издадени од страна на возачот и водичот за однесувањето во автобусот.
- Организаторот на патувањето не одговара за доцнењето на патниците, и не е  должен да ги чека истите.
- Со уплатата Вие во целост сте согласни со горенаведените Општи услови.