САРТИ

VILA TALIZETI - 9/10 ноќи, сопствен превоз (53)

 

Модерно уредена и луксузно опремена куќа, се наоѓа во новиот дел на Сарти, на само 30 м од плажата. Апартманот за  4 лица се наоѓа на приземје. Студијата се на првиот кат, а посебните апартмани со галерии за 6 лица се наоѓаат на вториот кат. Сите имаат SAT TV, интернет и клима уред чие користење е вклучено во цената. Организирано е чистење на студијата и апартманите неколку пати за време на престојот.