• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Hotel Kokiche 3* (36)

Хотелот се наоѓа во централниот дел на Сончев Брег на 400 метри од плажата во непосредна близина на диско-комплексот Манија и автобуската станица. Во состав на хотелот се наоѓа ресторан со национална и интернационална кујна, базен, лоби бар, и пул бар, терени за одбојка и фудал.