• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Lux Tri Ribara (61)

Apartments LUX TRI RIBARA

Тип на соба

Бр на лица

22.05 - 04.06

05.06 - 25.06

26.06 - 16.07

17.07 - 21.08

22.08 - 10.09

11.09 - 24.09

25.09 - 31.10

Цена по соба на ден / НАЕМ

DBL + ex.bed pv

2

40

44

62

73

64

48

44

3

56

66

76

89

79

62

59

DBL + ex.bed sv

2

46

51

68

81

70

55

51

3

72

78

88

92

95

77

75

Studio 02+1 ss

2-3

57

67

80

101

84

63

61

Studio 02+1 ss

2-3

70

77

87

103

94

76

74

Studio 02+1 sv

2-3

70

77

90

107

96

78

76

APP 03+1/sv 1bdrm

2-3

77

86

99

116

101

88

81

4

92

97

130

139

130

97

95

Можност за доплата на Појадок во ресторан 5€ по лице на ден

Попусти:

7% попуст за уплата до 01.05.2021

5% попуст за уплата до 15.05.2021

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација