• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Hotel Star Paradise-10/15 ноќи/сопствен превoз (100)

Локација: Хотел Star Paradise 2 * е еден од најпознатите објекти на Неос Мармарас, се наоѓа на 100 метри од најпознатата плажa, плажата Paradisos. Во близина на хотелот се наоѓа познатиот мега маркет Лидл. Oд центарот на Неос Мармарас е оддалечен 1500 метри. 

Хотелски капацитети: Хотелот располага со рецепција, базен со лежалки и чадори за сонце и бар покрај базен. Во дворот има тушеви и скара достапни за гостите. На 20 метри од вилата има приватен паркинг. Оставањето на багажот на последниот ден од вашиот престој е обезбеден во рамките на објектот. Нудиме четиринаесет двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија, сместени на приземје, прв или втор кат. За оние кои сакаат да го поминат својот одмор во оаза на мирот, хотелот Star Paradise е вистинскиот избор. 

Опис на собите: Опремени се со бања, мини кујна (фрижидер, мини електричен шпорет, прибор без тави), наменети за лесни оброци, ТВ, WiFi (слаб проток), бесплатна клима, тераси со гарнитури за седење. Во сите сместувачки единици се обезбедени крпи и фен. Крпите и постелнината се менуваат на секои 5 дена, додека чистењето е секојдневно.  

 

АРАЖМАНИ НА 10 НОЌЕВАЊА

Vila Tip 20.05

30.05
30.05

09.06
04.06

14.06
09.06

19.06
14.06

24.06
19.06

29.06
24.06

04.07
29.06

09.07
04.07

14.07
09.07

19.07
14.07.-24.07.
19.07.-29.07.
24.07.-03.08.
29.07.-08.08.
03.08.-13.08.
08.08.-18.08.
13.08

23.08
18.08

28.08
23.08

02.09
28.08

07.09
02.09

12.09
07.09

17.09
12.09

22.09
17.09

27.09
22.09

02.10
Hotel
Star
Paradise 2*
TV, AC
-Базен-
Плажа Парадизо
1/2 Std 105* 145* 170* 195* 220* 525 590 625 665 725 745 735 675 585 215* 205* 195* 160* 125* 95*
1/3 Std 95* 125* 145* 165* 175* 545 610 645 690 755 775 770 705 615 165* 160* 155* 130* 105* 95*
1/4 Std 85* 105* 125* 145* 155* 565 645 695 740 805 825 820 755 660 140* 135* 130* 115* 95* 95*
Употреба на клима Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена

Aranžmani na 15 noćenja

Vila Tip 20.05

04.06
30.05

14.06
04.06

19.06
09.06

24.06
14.06

29.06
19.06

04.07
24.06

09.07
29.06

14.07
04.07

19.07
09.07

24.07
14.07. – 29.07.
19.07. – 03.08.
24.07. – 08.08.
29.07. – 13.08.
03.08. – 18.08.
08.08

23.08
13.08

28.08
18.08

02.09
23.08

07.09
28.08

12.09
02.09

17.09
07.09

22.09
12.09

27.09
17.09

02.10
Hotel Star
Paradise 2*
TV, AC
-базен-
Парадизо плажа
1/2 Std 190* 210* 255* 295* 800 860 920 965 1040 1075 1095 1085 1045 945 830 305* 285* 245* 205* 180*
1/3 Std 170* 190* 215* 235* 860 890 950 1000 1080 1120 1140 1130 1090 990 875 235* 220* 195* 165* 125*
1/4 Std 150* 170* 185* 200* 910 930 1015 1075 1155 1195 1215 1205 1165 1060 935 195* 185* 165* 145* 105*
Употреба на клима Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Легенда
  • 1/2 Std – Двокреветно студио;
  • 1/3 Std – Трокреветно студио;
  • 1/4 Std – Четворокреветно студио;
  • Free - Besplatna upotreba klime.
Во студијата или апартманите се влегува првиот ден од престојот во 15:30 часот (по локално време), а студијата и апартманите се напуштаат последниот ден од престојот најкасно до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и сподготвени сместувачки единици, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.