• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Vila Anna-10/15 noki so sopstven prevoz (100)

Локација: Вила Ана се наоѓа во мирен дел на Неи Пори, на 200 метри од плажа и 500 метри од црквата. 

Содржина на вилата: Нудиме шест сместувачки единици, трокреветни студија, четворокреветни апартмани и дуплекси, сместени на приземје и вториот кат. Гостите имаат можност да ги паркираат своите автомобили пред имотот. 

Опис на собите: Трокреветните студија се состојат од една соба со грчко-француски брачен кревет и еден стандарден кревет и се наоѓаат на вториот кат од вилата. Апартманите со четири кревети се наоѓаат на приземје и на вториот кат, имаат посебна спална соба со грчко-француски кревет и еден единечен кревет во спалната соба и кујна со друг кревет. Четирикреветниот дуплекс се наоѓа на вториот кат од вилата, се состои од две спални соби (едната соба има грчко-француски кревет, другата соба има два стандардни кревети), посебна кујна и има пространа аголна тераса. Сите тераси се заштитени со тенди. Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (фрижидер, шпорет, прибор) која е наменета за приготвување на лесни оброци, тераса, ТВ, WiFi (слаб проток), бања и клима уред чие користење се доплаќа 5 € на ден. Чистењето е на денот на смената, додека постелнината и крпите се менуваат секој петти ден од престојот. 

 

Cena je izražena samo u evrima, jer je dinarski deo aranžmana ukinut

АРАЖМАНИ НА 10 НОЌЕВАЊА

Vila Tip 24.05.

03.06.
03.06.

13.06.
08.06.

18.06.
13.06.

23.06.
18.06.

28.06.
23.06.

03.07.
28.06.

08.07.
03.07.

13.07.
08.07.

18.07.
13.07.

23.07.
18.07.-28.07.
23.07.-02.08.
28.07.-07.08.
02.08.-12.08.
07.08.-17.08.
12.08.-22.08.
17.08.

27.08.
22.08.

01.09.
27.08.

06.09.
01.09.

11.09.
06.09.

16.09.
11.09.

21.09.
21.09.

01.10.
Vila
Anna
TV, AC
Nei Pori
1/2 PStd 65* 115* 140* 170* 195* 405 425 440 470 525 575 550 475 410 190* 145* 105* 70*
1/3 PStd 60* 105* 125* 140* 150* 415 435 450 480 535 585 560 485 470 170* 135* 100* 65*
1/4 PApp 55* 95* 110* 125* 135* 485 530 580 625 690 745 710 615 560 150* 115* 85* 60*
1/2 Std 65* 115* 140* 170* 195* 405 425 440 470 525 575 550 475 410 190* 145* 105* 70*
1/3 Std 60* 105* 125* 140* 150* 415 435 450 480 535 585 560 485 470 170* 135* 100* 65*
1/4 App 50* 90* 105* 125* 135* 505 545 585 630 695 755 715 620 570 150* 115* 85* 60*
1/4 Duplex 55* 95* 110* 130* 140* 515 555 595 640 705 765 725 630 580 155* 120* 90* 65*
Уптреба на клима 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно

Aranžmani na 15 noćenja

Vila Tip 24.05.

08.06.
03.06.

18.06.
08.06

23.06
13.06

28.06
18.06

03.07
23.06.

08.07.
28.06.

13.07.
03.07.

18.07.
08.07.

23.07.
13.07.

28.07.
18.07. – 02.08.
23.07. – 07.08.
28.07. – 12.08.
02.08. – 17.08.
07.08. – 22.08.
12.08.

27.08.
17.08.

01.09.
22.08.

06.09.
27.08.

11.09.
01.09.

16.09.
06.09.

21.09.
16.09.

01.10.
Vila
Anna
TV, AC
Nei Pori
1/2 PStd 140* 180* 215* 260* 575 620 660 685 745 810 860 840 760 665 580 230* 180* 130*
1/3 PStd 125* 160* 180* 200* 610 635 685 700 760 825 875 860 775 730 685 210* 165* 120*
1/4 PApp 105* 140* 160* 180* 710 765 845 900 985 1060 1115 1075 985 890 805 180* 145* 100*
1/2 Std 140* 180* 215* 260* 575 620 660 685 745 810 860 830 760 665 580 230* 180* 130*
1/3 Std 125* 160* 180* 200* 610 635 675 700 760 825 875 850 775 730 685 210* 165* 120*
1/4 App 110* 140* 160* 185* 740 790 865 915 995 1075 1135 1095 1000 905 825 185* 145* 105*
1/4 Duplex 115* 145* 165* 190* 750 800 875 925 105 1085 1145 1105 1010 915 835 190* 150* 110*
Употреба на клима 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден
Легенда
  • 1/2 Std - Двокреветно студио;
  • 1/3 Std - Трокреветно студио;
  • 1/2 PStd - Двокреветно студио на приземје
  • 1/3 PStd - Трокреветно студио на приземје;
  • 1/4 App – Четворокреветен апартман;
  • 1/4 Дуплекс - Четирикреветен стан со две посебни спални соби и посебна кујна;
  • 1/4 PApp - Четирикреветен стан на приземје од вилата;

задолжителна доплата на име „Stay over“ данок за престој од 0,5 евра на ден по соба, плаќањето се врши на лице место , услуги кои не се наведени во програмата, индивидуални и други трошоци на патниците.