• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

APARTMANI MOMO (0)

 

МОМО – 100 МЕТРИ ОД МОРЕ

 

 

ПЕРИОД

(1 соба)

1 / 2 СТУДИО

(4 соби)

1 / 3 СТУДИО

 

15.06-30.06

 

20 ЕУР

 

25 ЕУР

 

 

01.07 – 31. 08

 

25 ЕУР

 

30  ЕУР

 

01.09 – 15.09

 

20 ЕУР 

 

25 ЕУР

 

*СТУДИЈАТА СЕ 1/ 2 И 1/ 3 , СО КУЈНА КОЈА Е КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕНА СО ПРИБОР ЗА ИСХРАНА , КЛИМА ( ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА ) , САТЕЛИТСКА ТВ , БАЛКОН И СОПСТВЕНО ТВЦ.

*ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА НЕ Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА И ИЗНЕСУВА 1  ЕВРО НА ДЕН ПО ЛИЦЕ .

*ПЛАКАЊЕ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВРЕДНОСТ ПО КУРС 61,6

*ДОПЛАТА ЗА ЗДРАВСТВЕНО И ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ.

*ДОПЛАТА ЗА АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ 35 ЕВРА – ПОВРАТЕН БИЛЕТ .