VILA ALEKSANDRA 1, sopstven prevoz (9)

Комплекс од три апартмански куќи, функционално распоредени со сопствен двор. Сместени се непосредно до главната улица во мирниот дел на Дасиа. Од најубавата плажа е одалечена 600 метри а од центарот на Дасиа е 400 метри.

ALEKSANDRA 1 располага со двокреветни апартмани и можност за помошен кревет. Апартмани 02 поседуваат соба со два кревети, со можност да се додаде трет кревет на расклопување, тераса со гарнитура за седење, одвоена кујна( фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), клима, ТВ, купатило. ALEKSANDRA 2 и 3 располага со студија. Студија 02 поседуваат соба со два кревети, тераса со гарнитура за седење, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), клима, ТВ, купатило-туш. Климата се доплаќа 8 евра на ден по студио или апартман.


ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ОД МИНИМУМ 50% ЗАКЛУЧНО ДО 31/03/2023, ОДОБРУВАМЕ ПОПУСТ

Услугамај.24јун.03јун.13јун.23јул.04јул.14јул.25авг.04авг.15авг.25септ.05септ.15
Број на ноќевања 10 10 10 11 10 11 10 11 10 11 10 10
Апп 02 по лице 119 129 169 219 249 319 309 319 289 249 169 129
Цена до 28/02 109 119 159 209 229 299 289 299 269 259 159 119
Помошен кревет 29 39 59 89 129 139 129 139 129 89 69 49
Family club* 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39


 

*Kлимата се доплаќа 8 евра на ден по студио/апартман

 

ТУРИСТИЧКА ТАКСА Од 01.01.2018 година Министерството за туризам на Р.Грција има воведено туристичка такса за сите гости кои престојуваат во оваа држава, и истата се наплатува на лице место кај сопствениците на приватното сместување или на рецепција кај хотелското сместување.
НАПОМЕНА Во студијата и апартманите се влегува првиот ден по 14.00 часот а се напуштаат последниот ден до 10.00 часот. Студијата и апартманите се чистаат еднаш на три дена а постелнина се менува на половина смена. Додатните односно помошните кревети во Грција се секогаш на расклопување и со помала димензија од стандардните.
ПЛАЌАЊЕ И УСЛОВИ Цените се дадени во евра а плаќањето е во денарска противвредност на еврото по курс 61.8 денари.