• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Obala Zelena 3* (61)

Aparthotel OBALA ZELENA 3*

Тип на соба

01.04 - 10.06 21.09 - 31.10

11.06 - 30.06 01.09 - 20.09

01.07 - 10.07 21.08 - 31.08

11.07 - 20.08

Ноќевање со Појадок

DBL + extra bed ( 1-3)

1 ADL

28

34

41

47

1 ADL + CHD(2-12)

28

34

41

47

1 ADL + CHD(2-12) + INF

28

34

41

47

1 ADL + 2 CHD (2-12)

40

48

58

66

2 ADL

33

40

48

55

2 ADL + CHD(2-12)

41

50

61

69

2 ADL + CHD(2-12) + INF

41

50

61

69

2 ADL + INF

33

40

48

55

2 ADL + 2INF

33

40

48

55

3 ADL

48

57

70

80

Доплати: 

Вечера по лице на ден

7

7

7

7

Ручек по лице на ден

7

7

7

7

Baby Cot на ден

5

5

5

5

Туристичка такса вклучена во цената!

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1€ = 61.80 МКД