EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA 4*

 

EUPHORIA CLUB 4* BOROVETS                 www.borovetseuphoria.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

4/1

15.12.2023
21.12.2023

22.12.2023
06.01.2024

07.01.2024
09.02.2024

10.02.2024
29.02.2024

01.03.2024
15.03.2024

16.03.2024
31.03.2024

JUNIOR SUITE

SINGLE ROOM

106

211

127

189

127

106

JUNIOR SUITE 2 AD

108

214

131

192

131

108

JUS2 1+1 CHD (2-11,99)

108

214

131

192

131

108

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

107

212

128

190

128

107

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

153

253

173

237

173

153

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

188

310

214

278

214

188

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

153

253

173

237

173

153

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

154

254

174

238

174

154

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

176

288

205

269

205

176

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

154

254

174

238

174

154

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

176

288

205

269

205

176

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

177

289

206

270

206

177

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

200

323

238

301

238

200

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

189

311

215

279

215

189

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

211

345

247

310

247

211

Полупансион

28

28

28

28

28

28

Деца од 2-11.99 год.

11

11

11

11

11

11

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 14 дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 14 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

No Show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Минимум престој

1

3

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна Вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за дева од 2-11.99 год.

Цената вклучува: затворен базен, интернет, подземен паркинг

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

EBD1 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2023 20% ПОПУСТ

EBD2 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.11.2023 10% ПОПУСТ