АВТОБУСКИ АРАНЖМАНИ

РИМ - прва програма (18)
РИМ - втора програма (22)
ВИЕНА (22)
БОЖИКЕН МАРКЕТ ВО ТЕМИШВАР И АРАД (17)
БОЖИКЕН МАРКЕТ ВО ВОЈВОДИНА И УНГАРИЈА (17)
БУДИМПЕШТА (23)
БОЖИКЕН МАРКЕТ во МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-СИРМИОНЕ (65, 86)
БОЖИЌНИ МАРКЕТИ КАВАЛА (65)
БОЖИЌНИ МАРКЕТИ КРАКОВ (65)
БОЖИЌНИ МАРКЕТИ ПРАГА-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА (65, 86)
БОЖИЌНИ МАРКЕТИ - БУДИМПЕШТА (65)
БОЖИЌНИ МАРКЕТИ - ВЕНЕЦИЈА-ТРСТ-ВЕРОНА-МИЛАНО (65, 86)
БОЖИЌНИ МАРКЕТИ- ИСТАНБУЛ (65, 86)
БОЖИЌЕН МАРКЕТ-БУДВА - ПОРТОМОНТЕНЕГРО - ДУБРОВНИК - БАР (65)
БОЖИЌНИ МАРКЕТИ- САРАЕВО (65)
8 ДЕКЕМВРИ НА ЗЛАТИБОР (17)
БОЖИЌЕН МАРКЕТ ВО СЛОВЕНИЈА И АВСТРИЈА КРАЊСКА ГОРА- КЛАГЕНФУРТ- ВЕЛДЕН-ХАЛШТАТ (17)
БОЖИЌЕН МАРКЕТ ВО СЛОВЕНИЈА И АВСТРИЈА МАРИБОР-ГРАЦ (17)
БОЖИЌЕН БАЗАР АТИНА (15)
ПРАГА - Дрезеден - Пандорф - Виена (23)
ВИЕНА - Outlet Shoping Center Parndorf - Братислава 2НП - Christmas Мarket (23)