• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ПОЛИХРОНО

Lemonia House-10 ноќи/сопствен превоз (53)

Lemonia се наоѓа околу 10 m oд плажата во мирниот дел на Полихроно кон Ханиоти и поседува апартмани со поглед на море, кои се реновирани пред неколку години. Во понуда се четворокреветни дуплекс апартмани и четворокреветни дуплекс апартмани со помошен кревет. Имаат две засебни спални, едната со брачен кревет и втората со 2 единечни кревета, засебна кујна со трпезарија и фрижидер, купатило со сопствен бојлер, балкон со гарнитура за седење со поглед на море и плажа, TV и клима вклучена во цената, Wi Fi. Менување на постелнина е еднаш во текот на престојот.

 
 

 
 

Плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден

Влез во собите е во 16 ч а напуштање во 9 ч

По пристигнувањето потребно е да се јавите на претставникот за да Ве упати како да ја најдете куќата и да Ве регистрира. Доколку не можете сами да ја најдете, претставникот ќе Ве смести најбргу што може

За хигиената на собите за време на престојот се грижите сами и потребно е истите да ги оставите во чиста состојба (испразнет и исклучен фрижидер на 0, фрлено ѓубре, измиени садови…)

Промени на веќе потврдена резервација во ист објект и ист термин се наплаќаат 15 еур

Промена на датумот на патување и/или промена на куќата се пресметува како отказ од патување

 

ТРОШОЦИ ЗА ОТКАЗ ОД ПАТУВАЊЕ

10% ако патувањето се откаже од 150 до 45 дена пред почетокот на патување,

15 % ако патувањето се откаже од 44 до 30 дена пред почетокот на патување,

30 % ако патувањето се откаже од 29 до 20 дена пред почетокот на патување,

40 % ако патувањето се откаже од 19 до 15 дена пред почетокот на патување,

80 % ако патувањето се откаже од 14 до 10 дена пред почетокот на патување,

90 % ако патувањето се откаже од 9 до 6 дена пред почетокот на патување,

100 % ако патувањето се откаже од 5 до 0 дена пред почетокот на патување или во текот на патувањето

.

ЗА ВАЛИДНА РЕЗЕРВАЦИЈА БЕЗ ПОПУСТ Е ПОТРЕБНА УПЛАТА ОД МИН. 50% ОД ВКУПНАТА СУМА, ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС 1 ЕУР=62 ДЕН. ОСТАНАТИОТ ДЕЛ СЕ ДОПЛАЌА НАЈДОЦНА МЕСЕЦ ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ.