• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

VILA MARIJA (84)

 

Вила Марија се наоѓа на само 40 метри од плажата Пастази. На вториот ред од вилите на самиот центар во Неа Флогита. Располага со wi-fi, сопствена кујна,сопствено купатило, клима уред, сопствена тераса.