• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ДУБАИ програм 2 (2)

                                                                                            
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА 7 ноќи 19.12;
8 ДЕНА / 7 НОЌЕВАЊА – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ Дубаи, град на луксузот, раскошот, рај од иднината кој ве чека да го откриете...

                                                                  
Во цената се вклучени следните услуги
 Билет со авиокомпанија FlyDubai Airlines директно од Скопје – Дубаи - Скопје ( по лице со 20 кг вклучен багаж)
 Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром во Дубаи
 8 дена, 7 ноќевања во одбран хотел, услуга ноќевање со појадок
 Полудневен разглед на Дубаи со трансфер и водич
 Аеродромски такси
 Асистенција на аеродром во Дубаи

Во цената не се вклучени следните услуги
 Факултативни екскурзии
 Патничко и здравствено осигурување
 Таксата за престој се плаќа директно:
o 4 - 5 еур / за соба на ден за хотел 5*
o 3 - 4 еур / за соба на ден за хотел со 4*
o 2 - 3 еур / за соба на ден за хотел со 3*
                                               
Важна напомена:
 Цените се изразени во евра, по патник. Плаќање исклучиво во денари 1 eur - 61.8 мкд
 Плаќање при резервација 100% и нема можност за откажување, менување на термин или менување на имиња
 За виза потребен скениран пасош и фотографија во боја.