• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

КИЧЕВО -

ШОПИНГ СЕКОЈА САБОТА

Состанок на групата во 03:00 часот пред т.а.Меридијан. Поаѓање во 03:15 часот за Солун. Патувањето води преку г.п. Meџитлија, Воден, Јаница... пристигнување во центарот на Солун. 3 часа слободно време за индивидуални прошетки низ центарот на градот, шопинг, посета на знаменитости: плоштадот Аристотелис, црквата Св. Димитрија, Белата Кула или крстарење по крајбрежјето. Состанок на групата во договорено време и упатување кон најголемите трговски центри во Солун ( Cosmos, Ikea, Jumbo…). 3 часа слободно време за шопинг... Состанок на групата во попладневните часови и планирано поаѓање за Кичево. Враќање во Кичево во вечерните часови.

 

Цена на аранжамнот:  1.000,00 денари

 

Цената вклучува:

Автобуски превоз на горенаведената релација,

Посета на центарот на Солун,

Посета на големите трговски центри,

Организација, водство и реализација на аранжманот.

 

Цената на аранжамнот не вклучува:

Индивидуални посети и разгледи

Патничкото осигурување.

Со оваа програма важат Општите услови на т.а. Меридијан и СКТМ