• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АНТАЛИЈА (1)

 

Град со преку 300 сончеви денови во годината, богата историја, модерни зданија и преубави плажи, место каде земјата го допира рајот.

 

29.12.2019 – 02.01.2020

 

Во цената се вклучени следниве услуги

• Авио билет: Скопје-Истанбул-Анталија-Истанбул-Скопје

• Организиран трансфер: аеродром-хотел-аеродром

• 4 ноќевања во одбраниот хотел на база Ултра Се вклучено

• Организација на патувањето

 

Во цената не се вклучени следниве услуги:

• Аеродромски такси 171 еур – 10.568 мкд

• Новогодишна свечена вечера

• Факултативни излети

• Патничко и здравствено одигурување

 

Важна напомена:

• Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)

• За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци од денот на патувањето

• Краен рок за пријавување 15.12.2019

• Kраен рок за откажување на аранжманот од страна на агенцијата 7 дена пред патување

• За резервација задолжителна уплата од 50% од вкупниот износ, целосна доплата 7 дена пред патување

• Програмата е лекторирана од лектор Ана Бачваровска

• За реализација на аранжманот потребен е минимум од 15 патници