• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

11-ти ОКТОМВРИ

Санторини 3НП (23)
Кападокија со Анкара 3ПП +1НПП (23)
Кападокија (65)
МИЛАНО-ЏЕНОВА-КОМО-СИРМИОНЕ (65)