• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

VILA PANOS (6)

 

Објект оддалечен 300 метри од плажата Писо Крионери и 550 метри од плажата Крионери, веднаш до вила Јота. На помалку од 5 минути пешачење до центарот на Парга, поставен ведаш покрај главниот пат кој води до центарот на Парга, објектот е лесно достапен со автомобил. Во склоп на обејктот има двокреветни студија на приземје, со комплетно опремена мини кујна, тоалет, тераси и клима уред (користењето е со доплата од 5€ дневно). Пред самиот објект се наоѓаат и супермаркет, кафетерија и таверна.

 

ТЕРМИН

1/2 стд

30.05-06.06

99 €

06.06-13.06

129 €

13.06-20.06

149 €

20.06-27.06

159 €

27.06-04.07

179 €

04.07-11.07

189 €

11.07-18.07

209 €

18.07-25.07

219 €

25.07-01.08

229 €

01.08-08.08

249 €

08.08-15.08

249 €

15.08-22.08

239 €

22.08-29.08

229 €

29.08-05.09

179 €

05.09-12.09

139 €

12.09-19.09

119 €

19.09-26.09

99 €

 

Цени:

 Се дадени по лице, за минимум две платежни лица, за 7 ноќевања, со вклучен автобуски превоз, по курс од 1€ = 61.8 ден

 За аранжман со сопствен превоз се одобрува 35€ од вкупната цена по лице

 Во цената не е вклучена туристичка такса која се плаќа директно во објектот

 

Сместување: 

Едно дете од 2-6 год. може да се смести бесплатно во кревет со родител во 1/2 студио (плаќа само превоз 35€) со добиено одобрение од агенцијата и сопственикот на објектот
 Користењето на клима уред е со доплата од 5€ на ден

 

Попусти:

7% за уплата на два или повеќе поврзани термини 
30% за целосна уплата на BLACK FRIDAY
25% за целосна уплата во ДЕКЕМВРИ
20% за целосна уплата во ЈАНУАРИ
15% за целосна уплата во ФЕВРУАРИ
10% за целосна уплата во МАРТ
5% за целосна уплата во АПРИЛ

Горенаведените попусти не можат да се комбинираат

 

Превоз:

Секоја сабота поаѓање од Битола во 03:30 час. враќање во времето одредено од пратителот на групата 
Превозот ги слегува патниците на најблиската локација до сместувањето каде може да минува автобус
Цена за само автобуски превоз на наведените термини изнесува 35€ по лице
5€ доплата за пакет аранжман по лице од Охрид, Струга, Прилеп и Ресен

 

Напомена:

За резервација со попуст, потребна е аконтација од 30% од вкупниот износ на аранжманот, додека останатите 70% од износот треба да се доплатат во перидот додека трае месечниот попуст
Во случај на веќе уплатен аранжман со попуст за рана уплата, средствата не се враќаат доколку патникот се откаже од патувањето, освен во случај отказот на аранжманот да е во периодот додека важи попустот за рана уплата со кој е уплатен аранжманот.
Дозволена е промена на патници, доколку патникот најде замена, во било кој временски период до поаѓање.
При промена на број на патници или термини или тип на сместување, дестинација, попустите дадени во дадениот месец нема да важат, односно ќе важат цените во периодот кога ќе се изврши промената
Задолжително е здравствено и патничко осигурување и е одговорност на патникот да го набави во туристичка агенција или осигурителна компанија
Патниците се одговорни за важноста на нивните патни исправи, како и за бројот на искористени денови за престој во ЕУ (максимум 90 дена во временски период од 180 дена).
Агенцијата не е одговорна за интензитетот и квалитетот на интернет врската во сместувачките капацитети во текот на престојот на гостите, како и за периодите со топла и ладна вода и притисок на вода, кои зависат од инфраструкутрата на дестинацијата.За аранжманот важат “Општи услови за патување за агенции членки на СКТМ” објавени на официјалната интернет страна на СКТМ, освен во случаите во кои важат горе-наведените услови на Т.А. Меридијан (услови за резервации со рана уплата)
Со  потпишувањето на договорот за патување, патникот ги прифаќа и се обврзува да ги почитува условите од куќниот ред објавени електронски на официјалната интернет страна на Т.А. Меридијан и во печатена форма во печатените рекламни материјали (каталози).

 

Куќен ред:

Студијата/ апартманите се напуштаат во 08:00 часот, во студијата се влегува после 13:00 часот
Гостите се сместуваат во претходно подготвени и уредени соби, со обврска сами да се грижат за редот и хигиената на истите во текот на престојот.
По завршувањето на престојот гостите се обрзани да ги остават студијата/апартманите во пристојно чиста состојба, садовите измиени и отпадоците собрани.
Опремата во студијата/апартманите и на терасите да биде неоштетена.
Инвентарот мора да биде на број.
При употреба на клима уредот се молат гостите да ги затвораат вратите и прозорците.
При напуштањето на студијата/апартманите се молат гостите да го исклучуваат клима уредот.
Во спротивно, сопствниците на сместувачките капацитети имаат право да го забранат користењето на услугата.
Во случај на направена штета или губење на клучеви, гостите се должни да ја надокнадат штетата и да платат кај сопствениците на сместувачките капацитети пред заминување или со посредување на претскавникот од агенција, и на тоа се обврзуваат со поптпишување на договорот за патување
Во случај на забелешки во врска со сместувањето или евентуални проблеми настанати во текот на престојот, гостите се должни да ја пријават забелешката или проблемот кај сопствениците на сместувачките капацитети и претставнците на агенцијата во текот на нивниот престој.
Агенцијата не сноси одговорност за забелешки и проблеми пријавени после завршувањето на престојот на гостите.