• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Milos (61)

Aparments MILOS 3*         

Тип на соба

Бр на лица

13.06-25.06

26.06-16.07

17.07-21.08

22.08-10.09

Цена по соба на ден на база НАЕМ

Studio 02+1

2-3

50

56

59

52

Studio 03 sv

3

52

58

66

54

App 04 / 2 bdrms

4

66

75

84

68

Можност за доплата на Појадок 5€ по лице на ден